RECEPT: Chocolate Caramel Apples Slices

We beginnen dit weekend wat minder healthy, maar wel extra lekker! Het enige goede aan dit recept is wel dat je je twee stukken fruit per dag binnen krijgt en dat op een héle lekkere manier. Deze Chocolate Caramel Apples Slices kun je heel makkelijk thuis maken (zelfs als je geen cake kunt bakken).

Chocolate Caramel Apples Slices

Wat heb je nodig:
– 2 grote appels
– karamel saus
– 2 chocolade repen
– 1 theelepel kokosnoot olie
– pecannoten
– ijsstokjes

Aan de slag:
Smelt de chocoladerepen in een pan. Wacht totdat er geen klonten meer in zitten. Als de chocolade klaar is, kun je dit samen met de kokosnoot olie in een kom doen.

Snijd dan de appels van boven naar beneden in rechte stukken. Pak per stuk één ijsstokje en prik deze onderin de appel. Doop dan de appel met ijsstokjes in de chocolade en leg ze op een plaat met bakpapier. Als alle appels in de chocolade zijn gedoopt, kun je met een lepel de karamel in lijnen over de chocolade appels gieten.

Als alle appels onder de chocolade en de karamel zitten, kun je de pecannoten in kleine stukjes over de appels gooien. Laat de chocolade karamel appels een uur liggen en eet smakelijk! HMM!!!

Nu je toch aan het bakken bent:

>RECEPT: Salted Caramel Cheesecake
>RECEPT: gezonde Red Velvet Cake
>RECEPT: Kinder Bueno cheesecake!

FASHIONVIRAL