RECEPT: Zo maak je zo’n superlekkere freakshake

Naast een groot stuk red velvet cake, die je zo op een gezonde manier maakt, kun je ons ook wakker maken voor een lekkere milkshake. En dan het liefst een freakshake. Dit is een soort milkshake, maar dan lekkerder, mooier en veel veel groter.

Daarom gaan wij drie overheerlijke freakshake recepten met jullie delen. En iedereen die gezond probeert te eten: sorry, we willen je niet verleiden, maar deze shakes zijn té lekker om niet te delen. Je mag jezelf ook eens verwennen, het is ten slotte zaterdag. Geniet lekker van je weekend!

Strawberry Realness

Dit heb je nodig:
Een handvol aardbeien
150 gram yoghurt
150ml melk (plantaardige soorten melk als kokosmelk zijn ook prima)

Voor de decoratie:
Donuts
Nutella
mini marshmallows
Suikerspin

Zo maak je het:
Doe de aardbeien samen met de melk en yoghurt in een blender. Voordat je de shake in een glas schenkt, kun je het beste de decoratie op het glas doen. Smeer de rand van het glas in met Nutella en plak hier de mini marshmallows tegenaan. De Nutella werkt als een soort lijm en houdt het op z’n plek. Vul nu het glas met de shake. Plaats de donuts en spies de aardbeien, suikerspin en marshmallows aan een stokje. Proost!

 

Funfetti shake

Dit heb je nodig:
Een paar scheppen vanille-ijs
150 ml koude melk
2 eetlepels gele of witte droge cake mix 2 eetlepels.
Sprinkles
Slagroom
Kersen

Zo maak je het:
Doe het ijs, de melk en de cake mix in een blender. Stop de sprinkles erbij en mix het maar een paar seconden, zodat je de sprinkles wel nog een beetje ziet. Schenk het in een glas en top het met veel slagroom, slagroom en kersen. Enjoy!

 

Snickers Milkshake

Dit heb je nodig:
Een paar scheppen chocolade-ijs
Chocoladesaus
150 ml melk
1 pakket gehakte pinda’s
1 snicker
Karamelsaus
Slagroom
Nutella

Zo maak je het:
Voeg het ijs en melk toe aan een blender en mix. Plaats dit in de vriezer terwijl je het glas voorbereidt. Bedek de rand van het glas met Nutella en rol het glas in de pinda’s zodat deze blijven plakken. Versier de bovenkant van de shake met slagroom, pinda’s, snickers, chocolade- en karamelsaus. 

 

Meer lekkere toetjes?
Hier eet je de lekkerste toetjes van Nederland!
4 bizar lekkere cakes die je zelf kan maken

 PHOTOCREDITS : WEHEARTIT