Shop hier de mooiste flash tattoos

Ben je op zoek naar leuke accessoires voor bij je festival outfit? Al kun je natuurlijk genoeg met leuke armbanden, kettingen, oorbellen en andere sieraden. Maar iets dat we zeker niet mogen vergeten zijn de flash tattoos (en ze zijn een stuk mooier dan de ‘plakkertjes’ die je vroeger uit je schatkist-ijsje haalde, remember?).

De temporary tattoos zijn verkrijgbaar in verschillende metallic kleuren. Genoeg keuze: zo kun je bijvoorbeeld gaan voor Ibiza stijl met dromenvangers of juist voor mooie grafische vormen (en dit zijn de mooiste plekken op je lichaam voor een tattoo). Het is easy peasy: knip ’m uit, leg de gekozen afbeelding op je huid, even deppen met een vochtige doek, et voilà! Daarna zal ’ie ongeveer 3 tot 7 dagen blijven zitten, tenzij je ’m zelf met babyolie (of een andere oliesoort) wilt verwijderen.

Het is dé manier om je outfit nog een extra boost te geven! Maar ook een handige tool om te kijken wat je van een tattoo vindt als je eraan denkt om een permanente te nemen! En heb je daar nog wat inspiratie voor nodig? Kijk dan hier voor de allermooiste kleine tattoos! De tijdelijke tattoos shop je in ieder geval hier via MonStyle!

flash tattoos
Shop de items hier:

1. NELLY // 2. NELLY // 3.  // 4.  // 5. // 6.

P.S. En wil je je “echte” tattoo verwijderen? Lees dan hier alles over de tattoo removal cream!