Simpele styling tricks voor langere én slankere benen

Hadden we allemaal maar van die lange en slanke benen net als modellen. Wat zijn we daar toch jaloers op zeg! Je kunt daar natuurlijk speciaal voor trainen, bijvoorbeeld met deze workout voor killer legs. Maar misschien behaald dat toch niet het resultaat dat je had verwacht. Met styling tricks kun ook genoeg voor elkaar krijgen! Be prepared voor slankere én langere benen!

A-lijn
Een A-lijn rokje die net tot je knie komt, maar het liefst erover, flatteert je benen. Dit komt door het silhouet van de rok. Doordat de rok dus wijd uitloopt, lijken jouw benen hoe dan ook slanker.

Pantalons
Pantalons zijn hét item voor lange en slanke benen. Doordat de pantalon bovenaan ruimer valt en onderaan smaller wordt, lijken je benen slanker maar ook langer door de vouw die aan de voorkant in de pantalon zit. Verticale ‘strepen’ of prints geven automatisch optisch meer lengte. 

Oversized
Wil je dat je benen slanker lijken? Draag dan oversized items. Doordat deze broeken wijder vallen, ziet niemand juiste de vorm van jouw benen. Je benen lijken er hierdoor dus altijd slanker in. Met een extra paar high heels zit je helemaal gebakken. Ben je trouwens benieuwd hoe je oversized met oversized combineert? Check het hier!

READ NEXT:
15 x slanker lijken zonder ook maar een kilo af te vallen!
Zo zie je er godvergeten goed uit op vakantiefoto’s
Deze workout maakt je langer!

Source: Bloglovin