Tips voor volle, lange wimpers

Niet iedereen is gezegend met mooie wimpers. Gelukkig zijn er veel middelen waarmee je toch jouw perfecte lashes kan creëren. Wil je weten welke handige middelen dit precies zijn? Lees dan de tips hieronder!

1. Wonderolie

Dit is een amandelolie die je wimpers goed verzorgt. Er zijn maar weinig oliën die je wimpers zo goed verzorgen als deze en op den duur zorgt het voor sterke en volle wimpers. Breng de olie met een watje voorzichtig aan op je wimpers. Doe dit elke avond standaard voordat je gaat slapen en je zal zeker resultaat gaan zien.

2. Talkpoeder

Dit is een truc die door veel visagisten wordt gebruikt en het is heel eenvoudig. Breng eerst een klein beetje mascara aan op de puntjes van je wimpers. Besprenkel de wimpers daarna voorzichtig met wat talkpoeder. Wanneer je wimpers goed bedekt zijn met de poeder breng je opnieuw een laagje mascara aan. Je zult zien dat je wimpers er een stuk voller en langer uitzien!

3. Kammen van je wimpers

Deze tip is heel effectief en het kost maar weinig moeite. Een hele goede manier om je haargroei te stimuleren is het kammen van je haar, net als je hoofdhaar. Hierdoor verwijder je dode huidcellen en stimuleer je de circulatie in dit gebied. Als je dit dagelijks doet ga je het resultaat zeker zien.

4. Vermijd waterproof mascara

Het is de bedoeling dat deze mascara langer blijft zitten en tegen water kan. Daarom is het logisch dat de mascara ook vaster op je wimpers zit en er moeilijk af gaat. Het is erg lastig om het helemaal van je wimpers af te krijgen en naast dat deze overgebleven stukjes mascara voor ontstekingen kunnen zorgen, trek je vaak ook veel wimpers mee wanneer je het probeert schoon te maken.

5. Föhn je wimperkruller

Een wimperkruller werkt eigenlijk hetzelfde als een normale krultang. Wanneer de krultang heet is blijven de krullen langer zitten. Dit geldt ook voor je wimpers. Zet je föhn voor een paar seconden op de kruller en krul daarna je wimpers zoals je het normaal ook zou doen. Voel van tevoren wel even aan de tang of het niet te heet is, want je wilt de huid rondom je ogen natuurlijk niet beschadigen.

READ NEXT
Make-up basics die je een natuurlijke look geven
Zo weet je of de make-up die je gebruikt over datum is
Zo verwijder je je waterproof make-up makkelijk