Verzorgd de deur uit, binnen 5 minuten

Oh nee, weer te vaak op de snooze knop gedrukt en heb je nu tijdnood? We’ve all been there. Maar met deze tips ben je verzorgd binnen vijf minuten.

Outfit

We hebben natuurlijk geen tijd om een half uur te staan twijfelen omdat we niet weten wat we moeten aantrekken. Dus niet te moeilijk doen en kies gewoon voor zwart. Een all black outfit is de perfecte manier om er sophisticated uit te zien zonder dat je er veel voor hoeft te doen.

Haar

Van shampoo en föhnen is nu natuurlijk geen spraken en  daarom gaan we voor de next best thing: droogshampoo. Dit is een echte life saver. Spray wat  op de bovenkant van je haar en zorg er daarna voor dat je haar uit je gezicht is. Zo krijgt je gezicht een soort ”lift” en zie je er een stuk verzorgder uit.

Make-up

Als je al blessed bent met een mooie huid, kun je de BB-creme natuurlijk ook gewoon skippen, maar voor de rest van ons die roodheid of andere vlekjes wilt verbergen is het perfect. Borstel daarna je wenkbrauwen uit met een gekleurde wenkbrauwgel om je wat wakkerder te laten lijken. Zo worden we toch net iets donkerder en blijven ze de hele dag in place.  Als final touch gaan we voor wat kleur op de lippen. Kies daarom dus voor een natuurlijke lipstick of een gekleurde lipbalsem en smeer er ook een beetje van op je wangen voor een gezonde gloed.

Sieraden

Heb je nog een minuutje voordat je de deur uit moet? Doe dan nog snel wat oorbellen in en een zonnebril op. Het zonnetje begint weer te schijnen en we hebben dus weer een perfect excuus om lekker geen mascara te dragen.

Ontbijt binnen 5 minuten?
Simpele ontbijtjes én binnen 5 minuten klaar!

Er is nog veel meer wat je in 5 minuten kunt doen
De beste make-up looks binnen 5 minuten
Wittere tanden in 5 minuten

PHOTOCREDITS HAPPILYGREY