Waarom baby producten nog steeds fijn zijn

Als je iemand om je heen hebt met een net geboren baby wil je er stiekem altijd even aan ruiken. De geur van Zwitsal doet je aan vroeger denken en het ruikt goddelijk. Maar: babyproducten zijn ook op latere leeftijd nog heel goed voor je huid! Ze zijn mild voor de huid en hebben nog veel meer goede effecten op je lichaam.

Babyshampoo
Babyshampoo is heel effectief om je haar weer lekker zacht aan te laten voelen. Maar voor de puntjes moet je toch echt volwassenen shampoo gaan gebruiken. Wat ook nog een super handige tip is: was je
make-up kwasten uit met baby shampoo.

Babyolie
Heb jij last van een gevoelige huid? Babyolie zorgt ervoor dat je huid vettig blijft. Na het scheren is het vooral erg fijn om een beetje olie over je benen te smeren. Verder kun je het ook goed gebruiken als make-up remover!

Babydoekjes
Deze tip is echt handig als jij deodorant vlekken in je shirt hebt. Babydoekjes laat de vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon. Daarnaast kun je deze doekjes gebruiken als make-up remover. Als laatste kun je babydoekjes gebruiken om enveloppen te dichten. Scheelt weer een ruwe tong!

Talkpoeder 
Dit kun je het beste gebruiken als droogshampoo. Het geeft je haar nog wat extra voeding ook. Naast droogshampoo is talkpoeder essentieel om vet vlekken te verwijderen!

READ NEXT:


Zo kom je voorgoed van babyhaartjes af!

Source: Feedpuzzle