What to do als je ontevreden de kapper verlaat?

Vaak heb je een duidelijk beeld als je naar de kapper gaat. Er moet zo’n 10 cm af en het moet een beetje lijken op het haar van die ene actrice. Toch gebeurt het vaak dat je niet tevreden bent omdat het totaal niet is geworden wat je wilde. Het liefst wordt je dan even heel kwaad, maar dat kan je natuurlijk niet maken tegenover je kapper. Dus nu rest de vraag: what to do als je ontevreden de kapper verlaat? Je kan meerdere dingen doen.

Als je tijdens je afspraak al in de gaten hebt dat het te kort wordt of het helemaal de verkeerde kant op gaat, geef het dan eerlijk aan. Dan kan het namelijk het makkelijkst nog gefixt worden. Zo kan de kapper ook gelijk kleine aanpassingen doen zodat het nog lijkt op die foto die je meegenomen had.

Durf je niet eerlijk toe te geven aan je kapper dat je er niet blij mee bent? Ga dan eerst naar huis en kijk wat de mogelijkheden zijn. Speel wat met je haar. Misschien zie je nu dat het eigenlijk hartstikke tof is wat je kapper gedaan heeft! Slaap er dus nog even een nachtje over. Lees hier nog meer tips als je haar “verpest” is door de kapper!

Ga je toch de stoute schoenen aantrekken om weer naar de kapper te gaan? Dat kan natuurlijk! Zorg er wel voor dat je precies weet wat je wil. Ga je haar dus eerst even analyseren. Als je bij de kapper aankomt met een vaag idee dan krijg je gegarandeerd weer een kapsel waar je niet blij mee bent. Door die korte analyse, heeft jouw kapper een duidelijk beeld.

READ NEXT:


> Zó kom je van statisch en pluizig haar af!

PHOTOCREDITS : KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS