Zelfbruiners: dé oplossing voor melkmeisjes

Soms moet je de natuur een handje helpen. Het weer wordt steeds mooier en de dagen waarop je je skin showing pieces kunt dragen komen steeds dichterbij. Juist dié kledingstukken staan toch net even lekkerder als je een sun kissed gebruind huidje hebt.

Wij hebben helaas nog steeds een fijne oud-Hollandse melkwitte huid en zelfbruiners bieden dan dé uitkomst! Je kunt het probleem natuurlijk ook heel rigoureus met een zonnebank kuur aanpakken, maar wij kiezen liever voor een iets minder schadelijke remedie: zelfbruiners!

Een klein laagje zelfbruiner laat je huid direct stralen met als resultaat een gezond glanzende en goud gebronsde huid. De tijd dat je bij het gebruik van een zelfbruiners een Donatella Versace-huid riskeerde is allang voorbij. De onderstaande bronzers geven een prachtig sunkissed resultaat met een gouden gloed… geen oranje.. geen rode!

Goed scrubben van te voren maakt het nog egaler en mooier! Niet alleen je bleke gezichtje kun je aanpakken met een zelfbruiner, ook witte melkflessen knappen enorm op van a tan from a can! Shop de beste hieronder.

En nu dat we toch over tans bezig zijn, heb jij je vakantie al geboekt?
> MonStyle’s favoriete vakantiebestemmingen
> Jouw vakantiebestemming  volgens je sterrenbeeld
> 12 dingen die je ECHT moet doen op Bali!

Wil jij bruine benen in een paar minuten?

SaveSave