Zo kom je binnen een maand van die love handles af

Veel vrouwen kennen het vervelende fenomeen van de love handles wel. Dat irritante hoopje vet dat net boven je broek uitpuilt.. Dit is helaas de plek waar veel vrouwen als eerste aankomen. En een korte top zit er dan ook niet in, tenzij… Nee grapje, beter van niet! Maar niet getreurd ladies want wij hebben dé tips waarmee je die muffin top zo kwijt bent! Waardoor je dus wel in die leuke top kunt rond paraderen bijvoorbeeld tijdens het uitgaan! Lees gauw verder..

1. Sla je ontbijt nooit over!
’s Ochtends geen tijd of zin om te ontbijten? Toch even doen! Als je niet ontbijt krijg je later namelijk meer zin in lekkere guilty pleasures en dat willen we juist niet! Zorg dus dat je altijd iets eet. Misschien handig om de avond van te voren alvast eten klaar te maken.

2. Slaap genoeg
Weinig slaap is super zwaar voor het lichaam en kan ervoor zorgen dat je gewicht juist toeneemt. Neem dus genoeg rust! Zo val je binnen één minuut in slaap.

3. Eet eiwitten
Eiwitten geven je snel een verzadigd gevoel waardoor je niet de hele tijd blijft eten (herkenbaar?). Probeer dus bij iedere maaltijd eten toe te voegen die veel eiwitten bevatten, zoals mager rundvlees, kip, vis en eieren!

4. Eet volle granen
Volle granen zorgen ervoor dat je snel vol zit en dus minder blijft eten. Ga dus voor een lekker bakje havermout in de ochtend! Ook roggebrood kan een fijne maaltijd zijn.

5. No more alcohol
Okay, misschien is helemaal stoppen een tikkeltje overdreven maar het is wel echt beter om niet te veel alcohol te drinken ladies! Kan je het niet laten? Door deze drankjes krijg je een plattere buik!

6. Sporten!
Tja, je moet er toch echt aan geloven. Sporten is ook nodig om van je (little) love handles af te komen. Buikspieroefeningen, buikspieroefeningen en nog eens buikspieroefeningen.. Denk maar aan the perfect body die je er door krijgt! (nog steeds niet genoeg motivatie? na het lezen van dit artikel wel!).

READ NEXT:


>