4 redenen waarom jij naar Disneyland moet gaan

Disneyland is niet alleen super leuk voor gezinnen met kinderen, maar ook voor volwassenen die er gewoon even tussenuit willen. Even je problemen vergeten en je weer een kind voelen. Er is gewoon nothing like it: de lekkere snacks, kastelen en supergave attracties maken Disneyland een echte aanrader. Wie wil er nou niet naar de happiest place on earth?

Snacks

Het is een appel op een stokje met een soort suikermengsel erop en het heeft een zoetzure smaak, maar OMG wat is dat lekker! Candy apples zijn heel populair in Amerika en nu snappen we wel waarom.

Leuke foto’s

Als je Instagram wel wat nieuws kan gebruiken is een tripje Disney zeker niet verkeerd. Er zijn zo veel insta worthy plekken te zien: prachtige kastelen, mooie ballonnen en wat is er nu leuker dan op de foto met je favoriete Disney held?

Achtbanen

De attracties van Disneyland zijn supergaaf en echt totaal niet te vergelijken met de attracties van de kermis. Onze favs zijn: de Space Mountain en Pirates of the Caribbean. En ook als je niet zo’n adrenaline junk bent, zijn er nog genoeg attracties te vinden zoals de theekopjes, it’s a small world of je kunt een tripje maken met de Disney railroad. Daarmee krijg je een tour door het hele park.

Shoppen

En om je deze mooie experience nooit meer te vergeten, heb je natuurlijk souvenirs nodig. En souvenirwinkeltje vind je in Disneyland om iedere hoek. Hier kun je de meest schattige souvenirtjes vinden: mokken, knuffels, t-shirts en veel meer, helemaal in Disney stijl natuurlijk.

Yay! Het is bijna weekend en dat betekend dat het tijd is voor….
17 Netflix series die je nu kan kijken
De lekkerste cocktails met maar drie ingrediënten!
RECEPT: Salted Caramel Chocolate Cookies

PHOTOCREDITS BRANDYMELVILLE