5 manieren om er altijd stijlvol uit te zien

Weet je vaak niet wat je aan moet doen? En koop je altijd maar weer iets nieuws om jezelf goed te voelen in je outfit? Dat hoeft helemaal niet, want je kan veel meer doen met je huidige items dan je denkt. Wij hebben een aantal tips voor je waardoor je er altijd stijlvol uitziet en je hoeft niet direct alles opnieuw te kopen (tenzij je dat wil natuurlijk).

1. Draag accessoires waarbij jij je goed voelt

Het gaat niet altijd om hoe opvallend je accessoires zijn of om hoeveel ze kosten. Het gaat erom dat jij je mooi voelt als je accessoires draagt, dus draag vooral niks waar jij je niet fijn bij voelt. Houd je niet van een overload aan glimmende accessoires? Houd het dan lekker rustig en ga alleen voor de dingen die jij mooi vindt en het liefst elke dag wilt dragen.

2. Ga juist voor je all time favourite

Iedere vrouw heeft een paar items die ze het liefst elke dag wilt dragen, omdat ze zich er zo goed in voelt. Toch houdt het ons vaak tegen om dit te doen, omdat we bang zijn dat andere mensen er iets van vinden. Laat dit je niet tegenhouden! Ga juist voor de items waar jij jezelf het mooist in voelt. We raden je zelfs aan om ze ook in andere kleuren aan te schaffen, zodat je altijd jouw favoriete item kan dragen.

3. Kies niet altijd voor extreem casual

Het is erg makkelijk om altijd maar comfortabele kleding aan te trekken, maar op den duur zal je merken dat je hier niet gelukkig van wordt. Vooral in deze donkere wintermaanden kunnen vrolijke outfits je mood juist positief beïnvloeden. Je zal merken dat je je gelijk een stuk beter voelt wanneer je je basic en lazy outfits in de kast laat liggen. Ga voor iets waar je je zelfverzekerd en stijlvol in voelt!

4. Experimenteer met laagjes

Ben je je outfits een beetje zat? Dan zijn laagjes de perfecte oplossing. Het is op dit moment een echte trend en daarom kan je met heel veel items experimenteren. Denk bijvoorbeeld aan het dragen van een trui als sjaal, of draag een coltruitje onder een blouse of jurkje.

5. Draag gewoon één kleur

Iedereen heeft wel een favoriete kleur die je het meest draagt. Het is dus erg makkelijk om een aantal items met die kleur terug te vinden in je garderobe. Weet je niet wat je aan moet? Draag dan gewoon van top tot teen één kleur. Dit ziet er vaak ook nog eens super stijlvol uit. Let wel op dat de items ook echt dezelfde kleur zijn en niet van elkaar verschillen, want zo krijg je juist het omgekeerde effect.

READ NEXT
Zo kleed jij je stylish aan in de winter
Zo blijf je warm zonder er als een Michelin poppetje uit te zien
Nooit meer kledingcrisis met deze 21 tips

PHOTO CREDITS SHUTTERSTOCK