7 webshops waar alle stylistes bij zweren

Stylistes weten natuurlijk als geen ander waar ze moeten shoppen. Zij kennen alle ins en outs. We vertelden je al eerder een aantal shopping-tips die we geleerd hebben van onze eigen collega stylistes (bekijk ze hier), maar het is ook fijn om te weten wáár je moet shoppen.

Wij vertellen je wat de favoriete webshops van stylistes zijn! Zo doe je voortaan geen miskoop meer. (Bekijk hier ook de onbekende webshops waar modemeisjes tegenwoordig graag online shoppen).

Yoox

Bij Yoox shop je de allermooiste designer items van de grote merken. Onder anderen van Stella McCartney, Prada, Givenchy en Chloé. Extra leuk: je kan bij Yoox niet alleen de mooiste fashion items kopen, maar ook design en kunst.

ASOS

ASOS mag niet missen in dit rijtje, je shopt er misschien al heel vaak, maar stylistes bezoeken de website ook maar al te graag. Extra fijn dat er ook veel mooie budget proof items tussen zitten. Dacht je ASOS al goed te kennen? Dan wil je deze feiten over ASOS ook even checken.

Zalando

Op Zalando vind je veel mooie items. High street merken en designermerken, je vind het allemaal op één site. Bij Zalando wordt het lastig om niet te slagen. Wij hebben onze winkelmandjes in ieder geval ook snel vol zitten als we Zalando bezoeken.

MyTheresa

Op MyTheresa vind je ook de meest mooie designermerken. Er is vaak sale. Je vind er alle essentials die je nodig hebt en de meest knappe fashion trends.

Bijenkorf

Shoppen, shoppen, shoppen. Of je nu op zoek bent naar make-up, accessoires of mooie kleding. Bij Bijenkorf zit je altijd goed, dat weten de stylistes ook. En er is zo veel om te shoppen.

Net-a-Porter

We love Net-a-Porter. Wist je dat ze ook een outlet store hebben? The Outnet is de winkel waar je wil shoppen voor de mooiste items met een wat fijnere prijs.

The Kooples

De collectie op The Kooples zit vol met items met rock & roll. Je vind er echt super mooie pieces!

En dit zijn de favoriete winkels van Manon in Brabant

Online shoppen zorgt soms ook voor ergernissen:
> Heb jij deze ergernissen ook wel eens?

Ga je ook gewoon graag shoppen in de stad?
Zoveel calorieën verbrand je dus tijdens het shoppen!

Hou je ook zo van sieraden?
Dit is het sieradenmerk waar alle modemeisjes nu shoppen