8 hacks om je droogshampoo optimaal te gebruiken

Voor velen van ons is droogshampoo (dit zijn de beste beoordeelde droogshampoos) echt een lifesaver bij een bad hair day of als je de dag ervoor écht geen zin had om je haren te wassenMaar wist je dat droogshampoo ook goed is voor heel veel andere dingen? Na het lezen van dit artikel kun je ècht niet meer zonder dit geweldige product.

1. Gladde schuifspeldjes

Als je schuifspelen altijd uit je haar glijden kun je er een beetje droogshampoo op sprayen. Hierdoor maak je het wat stugger en blijven de schuifspeldjes de hele dag op de goede plek zitten.

2. Platte pony’s

Als je pony tijdens warme dagen tegen je hoofd blijft plakken kun je wat droogshampoo aan de onderkant sprayen. Zeg maar dag tegen je platte pony!

3. Anti-olie 

Te veel in de weer geweest met haaroliën, sprays of andere glansproducten? Droogshampoo to the rescue. Fix het snel met een beetje droogshampoo op de plekjes met iets te veel glans.

4. Vetvlekken

Naast geolied haar kun je de schade van olie- en vetvlekken ook op je kleding beperken met droogshampoo. Na het sprayen nog wel je shirt even in de was gooien!

5. Heerlijk ruikende schoenen

Wanneer je schoenen iets minder fris ruiken dan normaal kun je ze een opfrisser geven met droogshampoo. Spuit ze vol met een lekker ruikende droogshampoo en het probleem is opgelost!

6. Warrige wenkbrauwen

Droogshampoo kun je ook gebruiken voor het stylen van je wenkbrauwen. Spray een beetje op je vinger en smeer het op je wenkbrauwen zodat ze de hele dag in de goede vorm blijven.

7. Lekker veel volume 

Dat we van droogshampoo volume in ons haar krijgen weten we allemaal, maar dat je van droogshampoo op handdoekdroog haar een volume boost krijgt was nog onbekend. Spray het over de gehele lengte van je haar en draai het daarna in een knot. Nadat je haar opgedroogd is heb je een volumineus kapsel.

8. Te veel van het goede 

Als je te veel droogshampoo in je haar hebt gespoten, kun je het er simpelweg uit föhnen. Raak je haar daarna niet meer aan, want dan maak je het weer vettig!

Heb jij een kast vol kleding maar niets om aan te trekken? Vind je het lastig te ontdekken wat je eigen stijl is en hoe je die stijl vertaalt naar je kledingkast? Heb je eigenlijk geen idee wat jou wel of niet goed staat? Doe mee aan een stylingworkshop, bestel hier de laatste kaarten

 

Maak jij ze ook?
>De meest gemaakte fouten met droogshampoo

Te veel droogshampoo gebruikt? Dit moet je doen
>What to do wanneer je te veel droogshampoo hebt gebruikt

Maak je eigen droogshampoo helemaal zelf
>DIY: Droogshampoo maken

 

 

PHOTO CREDITS: williamandhank