Alle zoetekauwen opgelet: deze taart recepten zijn guilt-free

Who doesn’t love cake? Wij zijn er in ieder geval allemaal dol op! Jammer dat het zo’n caloriebom is! (Of toch niet?). Nee hoor.. Om het weekend nog leuker te maken dan het al is, hebben wij speciaal voor jullie gezonde taart recepten samengesteld.  Je leest het goed: GEZONDE taarten. Nu kun je quilt-free genieten van je taartje! En je maakt ze heel gemakkelijk zelf. Hier wil je de keuken wel voor induiken 😉

Cheesecake

We love taartenbakken, en dan vooral van die heerlijke cheesecakes. Er bestaat nu ook een gezonde cheesecake. En dat betekent dus een cheesecake zonder suiker. Hoe fijn is dat? Je maakt ‘m heel gemakkelijk zelf. Wij hebben hier het recept voor je!

Chocoloco

Chocoladerepen, chocoladepasta en chocolademelk, álles met chocola valt bij ons in de smaak (zouden we verslaafd zijn?). Elke keer als we gezond proberen te eten, is er weer die craving. Maar eindelijk is daar een heerlijk recept voor een taart met chocola die ook nog eens gluten- en lactosevrij is! Lees hier snel verder voor dit yummie recept!

Red velvet

We zijn verliefd op red velvet cake! Hier las je al een makkelijk recept voor de ‘normale’ red velvet cake, maar vandaag hebben we nog iets veel beters voor je: gezonde red velvet cake (ja echt!) . Naast het feit dat de cake ontzettend lekker is, ziet hij er ook nog eens fantastisch uit.

Brownies

Misschien heb je het ook al gemerkt, maar tegenwoordig duikt het ene na het andere recept met zoete aardappel op. Foodblogs staan er vol mee. Wij zijn ook helemaal fan van zoete aardappel. In dit recept wordt zoete aardappel gecombineerd met één van onze grootste verslavingen: chocolade. Yes please! Dit recept is ook nog eens glutenvrij.

En zo maak je ze voor de hele week
RECEPT: Gezonde koekjes voor het ontbijt

Zo verdwijnen je (ongezonde) cravings en kun je er weer tegenaan
>Gezonde snacks waardoor je vol zit tot het avondeten

En makkelijker kan het niet!
> RECEPT: Gezonde chocoladespread (!)