De beautytips om tijd te besparen in de ochtend

Opstaan is voor sommige vrouwen een opgave, want een warm bed is vre-se-lijk om te verlaten. Vooral als het buiten nog grijs en koud is… Om zo lang mogelijk in je warme bed te blijven liggen, geven wij je beauty tips om tijd te besparen in de ochtend. Zo kun je toch nog even wat langer blijven liggen.

Hair-prepping

Om ’s ochtends tijd te besparen, kun je ervoor kiezen om je haar de avond ervoor te doen. Maak twee vlechten en slaap daarmee. De volgende ochtend hoef je er alleen nog een texturizing crème in je manen te smeren en je bent klaar om te gaan.

Doe waar je goed in bent: multitasken

Poets je tanden terwijl je wacht tot je conditioner is ingewerkt, doe je make-up tijdens het wachten op de waterkoker en föhn je haar terwijl de stijltang heet wordt.

Leeg je make-up bag

Een look met primer, concealer en foundation kost veel tijd. Om tijd te winnen kun je een BB cream gebruiken. Het verzorgt, hydrateert en beschermt je huid. Het is dus een waardige vervanger van foundation.

De alles-in-één oogmake-up trick

Smeer eyeliner op de rand van je wimperkrultang en krul vervolgens je wimpers. Je kunt het daarna nog een beetje bijwerken, maar de basis van je eyeliner is gelegd.

Bye bye mascara

Duurt het creëren van vollere wimpers bij jou een eeuwigheid? No problem! Gebruik in plaats van mascara een dun laagje Vaseline. Door de Vaseline lijken je wimpers langer en dikker. Dat je een laagje mascara mist, valt niet eens meer op.

Concealer als oogschaduw

Door concealer als oogschaduw te gebruiken, bespaar je tijd. Smeer een klein beetje concealer op je oogleden, blend het en je hebt een frisse blik.

Brows on fleek

Je wenkbrauwen doen is soms een hele klus en vergt veel tijd. Als je doorzichtige mascara- of wenkbrauwgel gebruikt, kun je je wenkbrauwen ook aanzetten. Ze zien er minder rommelig uit en niemand heeft door dat je ze een keer niet hebt bijgetekend.

Wil je meer beauty tips weten?
>Deze online beautytips zijn slecht voor je!
>Een webserie boordevol hair tutorials en beauty tips!
>Beautyfouten die je nooit meer gaat maken!