De fashion trends die French girls haten

Op het gebied van fashion weten vooral de franse vrouwen wat ze wel en niet leuk vinden. Net zoals ze deze haartrends nooit zullen opvolgen. De French girls hebben een sterke mening en kunnen daarom veel mensen beïnvloeden. Maar wat zijn nou DE fashion trends die Fransen echt haten?

Vinyl

Deze trend heb je vast voorbij zien komen op Instagram of misschien wel op MonStyle. De vinylbroek is helemaal hot en is een geschikte vervanger van je leren broek, als je even een stapje verder wil. Maar de Fransen? Die moeten er niet aan denken. Zij vinden dit veel te shiny.

Logo’s

Natuurlijk ontbreekt het Chanel en YSL-logo niet op hun tassen. Maar de laatste trend met de Gucci shirts slaan ze over. Reclame maken doe je maar ergens anders.

Neon kleuren

Nee, de French girls vinden neon kleuren helemaal niks. Je raakt er snel op uit gekeken en je kunt deze kleuren moeilijk combineren. Ook doen deze kleuren denken aan sportkleding en dat is genoeg om er voor weg te rennen! Wij houden er wel van, zo’n knaller op zijn tijd.

Onaantrekkelijke schoenen

Vrij logisch, wij houdt er wel van onaantrekkelijke schoenen? Maar WAT zijn dan onaantrekkelijke schoenen volgens hen? Crocs en UGGS. En wij zijn het daar helemaal mee eens!

Trainingsbroeken

Trainingsbroeken horen gewoon niet in je kast thuis, ook niet voor thuis op de bank. Als een Française wil chillen, gaat sporten of op reis gaat met het vliegtuig kiest ze voor een legging. Zo ziet ze er toch nog een beetje hip uit. Nee, zo’n grijze trainingsbroek staat niemand goed.

WIL JE MEER LEZEN OVER DE FRANSE STIJL? 
Zo krijg je French girl hair
Interior inspiration: French bar cart
Zo breng je de Parijse stijl in huis