Dé herfst rokjes waar je benen langer door lijken!

De kou in Nederland is helemaal geen excuus meer om alleen maar lange broeken te dragen. De echte dare devils dragen namelijk gewoon nog hun skirts, maar je mag best smokkelen met een panty. Deze herfst zullen we vooral vijf soorten skirts voorbij zien komen. En het leuke is dat alle herfst rokjes er allemaal voor zorgen dat je benen langer lijken! Is dat even goed nieuws voor de shorties onder ons!

Button down skirt

Button-front-skirt
Een rok hoort tegenwoordig niet één, maar meerdere knopen te hebben. Dit geeft de skirt gelijk een andere uitstraling. Het mooiste is wanneer alle knopen identiek zijn. Wil je toch een excentriekere skirt? Kies dan eentje met verschillende soorten knopen in allerlei gekke kleuren. Hij kan in alle lengtes, maar je benen worden het langst wanneer je een high waisted skirt koopt die een stuk boven de knie valt.

Denim skirt

denim-skirt
De denim skirt (en andere denim items) is weer helemaal terug van weggeweest. In de 90’s was het een mega hit en na een korte stilte is ‘ie weer helemaal on trend. Om je denim skirt een edge te geven, kan je een kleurrijke riem toevoegen. Maar een mooie denim rok heeft eigenlijk helemaal geen accessoires meer nodig, hij is namelijk al mooi van zichzelf!

Fringe skirt

herfst rokjes
Om een beetje in de Ibiza sfeer (en dus vakantiesfeer) te blijven, hebben we de fringe skirt ook toegevoegd aan ons lijstje. Deze mag gewoon niet ontbreken. De franjes kunnen super lang zijn maar mogen ook ultrakort zijn. Voor een chique uitstraling, kan je hem kopen in suède (ook nog eens on trend).

Scallop skirt

herfst rokjes
De scallop trend komt uit de jaren twintig. In deze tijd werden de scallops (rondingen onderaan de rok) verwerkt in dresses en skirts. Vaak werden deze helemaal bewerkt met pailletten en steentjes (check de film The Great Gatsby maar eens). Oh, de roaring twenties! Nu zien we deze scallops terug in minimalistische ontwerpen. Eén kleur (of suede!) is al genoeg bij deze rok. Doordat ‘ie vaak als mini skirt gemaakt wordt, staan jouw benen continu in de schijnwerpers.

Suède skirt

suede-skirt-post
Suède: dé trend voor het herfstseizoen! Niet alleen voor rokjes, maar ook jackets, shoes en tops! De jaren 70 trend is een trend die we veel terug zien komen deze tijd. Het mooie van suède is dat niets te gek is; kort, lang, het maakt niet uit! Qua kleur kan je ook alle kanten op. Kleuren als pastel blauw en roze zul je vast voorbij zien komen!

Source: Always Judging /  / The Fashion Guitar / Gal meets glam /  The Fashion Eaters / Collage Vintage