De lekkerste ijs-recepten voor het weekend

Ben jij al begonnen met het plannen van je vrij-mi-bo of heb jij een feestje op de agenda staan dit weekend? Dan ben je op de juiste plek aangekomen. Wij hebben namelijk vier ijsrecepten voor je gevonden die je vanavond nog kan maken, want ze zijn supermakkelijk en bevatten een (kleine) alcoholische versnapering. Cocktail-avond op het dakterras? Hiermee verras jij je gasten geheid. En dat allemaal zonder er veel tijd aan kwijt te zijn. 

Zure matten ijs MET wodka

OMG! Het water loopt ons al in de mond, dit wil je proberen! Waterijsjes, met 7-up, wodka en zure matten. Lees hier hoe je dit rainbow ijsje zelf maakt.

Gin tonic ijsjes

Gin tonic lovers opgelet! Is er dan iets beters dan gin tonic? Nee, zul je denken.. maar het antwoord is toch echt, ja! Wat dacht je van gin tonic ijsjes? In plaats van een glaasje gin tonic eindelijk eens een lekker cool ijsje met dezelfde smaak… Lees gauw verder voor het recept!

Fróse

Frosé (Frozen Rosé) is onze nieuwe favoriete drankje en we kunnen er niet genoeg van krijgen. Dit drankje is namelijk per-fect voor de zomer, maar ook als het weer niet eens zo lekker is, drinken we dit graag. Het is net een slush puppy (jeugdsenstiment), alleen dan met Rosé. En zo maak je de frosé.

Prosecco Pops

Het gaat om ijsjes met een vleugje likeur erin. Deze ijsjes worden geserveerd in een glas met wijn. OMG, hoe fijn klinkt dit? Dit wordt tot nu toe alleen nog geserveerd in Amerika. Wil jij dit ook NU hebben? Dan kun je het natuurlijk ook proberen zelf te maken. Maak zelf ijsblokjes met likeur erin en vries deze in. Als ze klaar zijn, doe je ze gewoon in een glas prosecco. Drinken maar!

RENNEN!
Shop cocktailijsjes bij Lidl

Dit wil je de hele zomer drinken!
Drankjes waar je een plattere buik van krijgt

Move over Gin Tonic
Dit is het zomerdrankje dat we allemaal willen drinken

PHOTO CREDITS: ALISON MARRAS