De workouts die je samen met een vriendin kunt doen

Alleen sporten kan soms zo saai zijn en dit kan meteen je zin in het sporten verminderen (en zoveel zin had je er al niet in). Maar samen sporten kan opeens een stuk leuker zijn! Dit kun je doen met je beste vriendin of misschien wil je vriend dit wel samen met je doen. Dit zijn vier workouts die je samen kunt doen:

Partner crunches

Ga tegenover elkaar op jullie rug liggen en trek jullie knieën op. Zet jullie voeten in elkaar en kom tegelijker tijd op. Je kunt nu eventueel een bal aan elkaar overgeven. Als je een bal gebruikt is het belangrijk dat je de bal als je terug naar beneden zakt met gestrekte armen op de grond tikt.

Push up clap

Ga tegenover elkaar in de ‘push up’ houding zitten en als je omhoog komt, geef je elkaar een high-five. Wissel de hand waar je een high-five mee geeft af.

http://www.youtube.com/watch?v=6VTXEGwmEdo

Partner leg toss

Iemand blijft staan en iemand gaat op zijn rug voor diegene die staat liggen. Degene die ligt pakt de enkels van degene die staat vast en trekt zijn benen gestrekt omhoog totdat hij de handen van degene die staat aantikt. Als je de handen hebt aangetikt, duwt degene die staat de benen heel hard weg en maar je mag je benen niet laten vallen. Dan trek je je benen opnieuw op.

The Bicycle Crunch

Ga beide op jullie rug liggen en zet jullie voeten tegen elkaar aan. Trap dan met jullie voeten alsof jullie op de fiets zitten. Belangrijk is dat je je lichaam helemaal op de grond houdt en je handen plat op de grond legt.

Je bent uit om te sporten? Dat hoeft niet!
Deze workouts doe je gewoon vanuit je bed

En als je je tanden gaat poetsen
Workouts voor tijdens het tanden poetsen

Probeer deze fitness trends ook is!
Deze fitness trends maken sporten een STUK leuker

PHOTOCREDITS : FREDERIKAAKANDER