Deze trend zie je tegenwoordig echt OVERAL

Als we aan parels denken, denken we direct aan de lange kettingen van Coco, omaatjes met knappe clip oorbellen. Parels zijn klassiek, elegant en alles behalve stoer, zou je denken! Het tegendeel is inmiddels bewezen. De winkels hangen nu namelijk vol met parels en hoewel we ze eerst als accessoire werden gedragen, zie je ze nu echt op ALLES.

Pearls go with everything

De parels zijn al gezien op broeken, loafers, laarsjes, sneakers, jasjes, shirtjes en we kunnen nog wel even doorgaan. En we geven toe: de parels maken de kledingstukken en schoenen ook echte pareltjes. Wanneer je voor een stoere outfit wilt gaan, combineer dan eens een knappe boyfriend jeans met een shirtje of blazer met parels. Deze combinatie zal voor een mooi contrast van elegant en edgy zorgen. Je kunt de parels eigenlijk gewoon eindeloos combineren!

Do it yourself

Misschien heb je nog een goede jeans in je kast hangen die je jammer genoeg niet zo vaak meer draagt. Wat dacht je er van om die eens een update te geven? Met parels? DOEN! Wedden dat jij dit kledingstuk nu het liefst iedere dag wilt dragen. Je kan voor witte of beige parels kiezen of juist gouden of zilveren parels. Je kan je jeans ook nog op een andere manier bewerken.

Make it classy

Als je een jeans hebt, bevestig dan de parels op de naad aan de zijkant van je jeans, of naai ze aan de onderkant vast. Je kan de plek waar de parel komt markeren met potlood of stift. Kies een kleur garen die bij de stof van het kledingstuk past en pak er een naald en een schaar bij. Nu kun je beginnen! Op het internet staan verschillende DIY’s hoe je de parels het best op het kledingstuk van je keuze kan naaien. Binnen no time heb je weer een nieuwe eye-cather!

 

Lees hier meer over parels en andere trends voor deze herfst en winter:
De 6 grootste herfst trends van dit jaar
De mooiste items met parels voor je op een rij
De winterjassen trends voor het volgende seizoen

 

PHOTO CREDITS: COLLAGE VINTAGE