Dit kun jij doen terwijl iedereen voetbal kijkt

Werkt het niet bij ons allemaal zo; als je druk bent kun je wel 100 dingen verzinnen die je liever doet dan hetgeen waar je op dat moment mee bezig bent. Maar als je vrij bent kun je niks verzinnen en slaat de verveling toe. Wij kennen het probleem en willen je graag helpen. Daarom hebben wij een lijst samengesteld met dingen waar we (en jij hopelijk ook!) intens gelukkig van kunnen worden en waar je vooral even geen man bij kunt gebruiken. Ideaal voor de avonden dat de mannen aan de buis gekluisterd zitten voor de komende voetbalwedstrijden!

Badderen

Laat het bad vollopen en creëer je eigen mini-spa in de badkamer. Kaarsjes aan, muziekje erbij en een masker in je haar en op je gezicht. Geen bad voorhanden? Ga gerust met masker en al in de woonkamer zitten, de mannen hebben toch alleen oog voor de TV. Tijdens het inwerken van alle maskers, crèmes en andere smeersels kun je mooi die stapel magazines wegwerken.

Netflix

Begin ondertussen aan een nieuwe serie. Wij hebben alles, nee geen grap, we hebben echt ALLES op een rijtje gezet voor je. Check hier welke serie jij nu wil gaan kijken.

Mani Pedi

Niks werkt zo ontspannend als op je gemak je nagels kunnen lakken. Dit weekend wordt het weer slipper/sandalen weer! Dus vergeet ook je tenen niet van een knap kleurtje te voorzien!

Update je garderobe

Neem je kledingkast eens flink onderhanden. Als je een beetje doorwerkt heb je alles voor de rust gepast, geselecteerd en op kleur gehangen (of misschien in ieder geval je T-shirts). Je kledingkast opruimen? doe je zo! 

Nu je kast opgeruimd is (en er stapels de zak van Max ingegaan zijn) is het tijd om een moodboard te maken voor het aankomende seizoen. Wat wil je, wat heb je en vooral: wat mist er nog? Kom je er zelf niet uit? Manon geeft regelmatig workshops om je een handje te helpen!

Online shoppen

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan met je opgedane inspiratie? Duik dan meteen achter de computer voor een rondje online shoppen bij je favoriete webshops.Dit zijn de online webshops waar je net zo blij van wordt als Zara

Bel je bestie

Een voetbalwedstrijd duurt ruim anderhalf uur, dus net genoeg tijd om eens flink bij te kletsen met je beste vriendin. We raden aan dat je dit gesprek voert in een andere kamer dan waar je vriend de wedstrijd zit te kijken, het gejuich van je vriend als er gescoord wordt, kan ontzettend afleiden namelijk.

Cheat day

Zijn jullie al maanden bezig om een gezond voedingspatroon in jullie leven te integreren en heeft dat als gevolg dat je zelf ook al in geen tijden flink gesnackt hebt? Dit is het moment om onopgemerkt een hele zak chips of (en?) een reep chocola naar binnen te werken.

Kweek de perfecte billen

Vervolgens kun je (gekweld door schuldgevoel door het eten van die zak chips) meteen je billen work-out doen.

Maak gebruik van de rust

Ga lekker wandelen, hardlopen of even boodschappen doen. Geniet van de rust en het lekkere weer buiten, terwijl iedereen binnen of in de kroeg aan de tv gekluisterd is, kun je natuurlijk ook naar de bioscoop. Zo is deze woensdag de première van Pirates of the Caribbean en ben je verzekerd van een goede zitplaats.

Je kunt natuurlijk ook lekker bakken
RECEPT: Salted Caramel Cheesecake

Wordt het tijd voor een nieuwe hair do?
5 trends die HUGE gaan worden