Dit zegt de plek van een puistje over je gezondheid

Een puist zo groot als de Mount Everest, why?! En dit is dan ook altijd precies op de dag dat je een belangrijke afspraak. En zitten jouw puistjes meestal op dezelfde plek? Dit kan met je gezondheid te maken hebben. Benieuwd wat de plek van je puistje over je gezondheid zegt? Lees dan gauw verder..

Dit zegt de plek van je puistje over je gezondheid

Wangen
Als je veel puistjes op je wangen hebt kan dit komen door de bacteriën die van je telefoon of je handen op je wang zijn gaan zitten. Maak je telefoon én je handen dus altijd heel goed schoon! (of probeer eens dit snelle maskertje tegen puisten).

Voorhoofd
Zitten jouw puistjes altijd op je voorhoofd? Dit kan komen doordat je je shampoo of andere haarproducten niet goed uitspoelt. Beetje stress de laatste tijd en weinig geslapen? Ook dit kan de oorzak zijn van die irritante bultjes op je voorhoofd. Of houd jij veel van fastfood en lekker snoep? Dat kunnen die puistjes op je forehead ook hierdoor komen. En als je denkt dat je met zuivelproducten altijd goed zit, wrong! Té veel melk en andere zuivelproducten kunnen namelijk ook voor die puistjes zorgen. Gewoon even water drinken dus!

Kin
Vooral puistjes op je kin? Het kan zijn dat je te vaak met je vieze handen je kin aanraakt waardoor de bacteriën van je hand op je kin gaan zitten. Ook kan het te maken hebben met verstopte darmen of stress. So try to relax!

Tussen je wenkbrauwen & bij je slaap
Puistjes bij je wenkbrauwen en slaap hebben vaak te maken met te vet eten en ’s avonds eten. En hou jij wel van een alcoholisch drankje hier en daar? Ook dat kunnen die puistjes bij je wenkbrauwen en slaap veroorzaken. Even dimmen dus met al dat ongezonde eten en drinken!

Neus
Zit jouw neus altijd onder de puistjes? Ook dit kan te maken hebben met een slecht dieet of stress. Genoeg water drinken, op je eten letten en ontspannen dus! En vergeet ook niet je make-up kwasten eens in de zoveel tijd schoon te maken want ook hier zitten genoeg bacteriën op waar je puistjes van krijgt.

Boven je lippen
Puistjes rondom je mond kunnen betekenen dat je je mond niet goed schoonmaakt. Vooral na het eten van vet en zuur eten moet je je lips even goed schoonmaken! (en zo verwijder je heel snel die puistjes).7

Last van een droge huid?
> Zo voorkom je een droge huid in de winter

Maak jij deze fouten?
> 6 fouten die vrouwen met een mooie huid nooit maken

Snel last van onzuiverheden?
> Zo kom je erachter of je make-up zorgt voor onzuiverheden

PHOTO CREDITS: ZHENYA KATAVA