Een knusse slaapkamer creëren doe je zo

Niets is lekkerder dan thuiskomen na een lange dag dan meteen neerploffen in je heerlijke bed. Jezelf even afsluiten van de wereld met Netflix en wat leftovers van gisteravond. Maar hoe creëer je een knusse slaapkamer, waar je in deze koude maanden nog extra van kunt genieten?

Hier wat tips om je kamer nog knusser te maken. Zo heb je een excuus om het hele weekend lekker in bed te blijven liggen. (Yay!)

Geurstokjes

Dit is natuurlijk overduidelijk. Je brengt natuurlijk liever tijd door in een kamer die heerlijk ruikt en dit hoeft je geen fortuin te kosten, want winkels als HEMA en Stradivarius verkopen super lekkere geurkaarsen, zodat jouw slaapkamer altijd naar rozen ruikt.

Lampjes

Verlichting kan je kamer een stuk knusser maken. Kies voor meerdere kleine lampjes met warme tinten in plaats van één grote lamp. Zo creëer je schaduw en dit geeft meteen een cosy gevoel.

Planten

Planten maken je kamer een stuk frisser. Ze reinigen de lucht en helpen tegen stress. Zet ze neer je op bijvoorbeeld je nachtkastje, vensterbank of boekenkast. Hoe kun je je nou niet relaxt voelen in zo’n tropische sfeer die planten creëren?

Kussens

Een knusse kamer is natuurlijk niet compleet zonder een heleboel kussens. Kies dan vooral voor verschillende prints en texturen voor extra cosyness.

Foto’s

Wie vindt het nou niet leuk om terug te denken aan mooie herinneringen? Hang je favoriete herinneringen op voor wat postive energy! Om je slaapkamer extra gezellig te maken kun je een mix maken van foto’s en leuke quotes in gave fotolijstjes.

Ook zo’n moeite met je bed te verlaten in de ochtend? Lees dan snel verder!
Zo stop je met snoozen en kom je ‘s ochtends WEL je bed uit
Dit maakt ‘s ochtends opstaan zoveel makkelijker
Gezonde ontbijtjes waar je wél wakker voor wilt worden