Heerlijke recepten met maar 2 ingrediënten!

Zin in een lekker toetje maar wil je er geen hele lijst producten voor aanschaffen? Dan hebben wij de oplossing! Wij hebben namelijk een aantal delicious recepten waarvoor je maar 2(!) ingrediënten nodig hebt. En het is ook nog eens lekker! Dat is wel het proberen waard toch?

Heerlijke recepten met maar 2 ingrediënten!

hp

Banaan met pindakaas ijs
Heb jij nog twee bananen en een pot pindakaas in huis? Hier kan je heel lekker ijs van maken! Snijd twee bananen in kleine stukjes en stop ze minimaal 1 dag in de vriezer. Doe vervolgens de bananen met pindakaas in een mixer en mix totdat het helemaal gemengd en glad is. Nu alleen nog opscheppen en je hebt bananen-pindakaas-ijs! Love it!

Nutella cake
Nutella + eieren = een overheerlijke cake. Is dat het alles? Ja echt! Het enige wat je nodig hebt zijn 4 grote eieren en 241 gram Nutella. Pak een taartvorm, vet deze in en bedek met bakpapier. Klop vervolgens de eieren met een mixer totdat een luchtig, vloeibaar goedje dat 3 keer zoveel lijkt als waarmee je begon. Stop de Nutella 30 seconden in de magnetron deze smelt en verwarm de oven voor 180 graden. Voeg 1/3e van de eieren bij de Nutella en mix dit totdat het één geheel is. Hierna doe je dit nog twee keer met de rest van de eieren. Goed mengen totdat het één geheel is. Giet het mixje vervolgens in de taartvorm en zet deze 25 minuten in de oven. Laat het even afkoelen en…. smullen maar!

Foto1

Pannenkoeken
Overheerlijke pannenkoekjes maken met maar twee ingrediënten? Yep! Je hebt alleen een banaan en twee eieren nodig. Dat heb je nog wel in huis liggen toch? Prak de banaan en de twee eieren in een bak met een vork of mixer (of in een blender) totdat het één geheel is. Oké, je pannenkoekenmix is ready om gebakken te worden. Even in de pan (niet te lang en niet te hoog vuur) en klaar is Kees. Eet smakelijk!

Chocolade fudge
Jam, we love chocolate. En voor deze fudge heb je maar 180 gram slagroom en 600 gram pure chocolade nodig! Hak de chocolade in stukjes en zet een pannetje met water op. Smelt de chocola au bain marie. Als het water te hard borrelt kun je het vuur uitzetten. Pak hierna een bakvorm en stop hier bakpapier in. Doe vervolgens de slagroom bij de chocola en laat samen smelten. Als het gesmolten is nog even goed roeren met een spatel zodat het een goed mixje wordt. Giet het mengseltje hierna in de bakvorm en maak er een gladde laag van met een lepel. Zet de bak 2 tot 3 uur in de koelkast, snij de laag hierna in vierkantjes en je hebt chocolade fudge!

Source: mostlyhomemademom // chelseasymessyapron // healthyvega // elenaspantry