Het product dat je nodig hebt voor sterk haar

Heb je last van haaruitval? Of ben je gewoon niet gezegend met een volle bos haar? Er zijn genoeg haarverzorging producten die van alles beloven, maar of deze echt werken is maar de vraag. Er is een bepaald stofje dat daadwerkelijk zorgt voor gezond en sterk haar. Benieuwd over welk stofje we het hebben? Lees dan snel verder.

We hebben het over biotine en dit zit in vitamine B. Het stofje zit in veel haar producten verwerkt, maar werkt het eigenlijk wel als je het in je haren smeert? Slecht nieuws, want dat wassen en verzorgen met biotine doe je eigenlijk voor niets. Het werkt alleen als je het inneemt. Je kan hierbij gewone vitaminepillen slikken, maar biotine zit ook in een aantal voedingsproducten. Het stofje zit in eieren, sardientjes, noten, bloemkool en bananen

Weet je niet meer wat je aan moet met je dunne haar? En heb je continu last van haaruitval? Dan is biotine het wondermiddel voor jou. Neem het tot je of door bovenstaande voedingsmiddelen te eten, of door naar de drogist te rennen voor vitamine B(12).

READ NEXT
Zo ziet je haar er 3x dikker uit
Deze haarolie maakt jouw haar gezond en sterk
5 producten die je haar en huid ‘s nachts mooier maken