Lekker ruiken in de zomer zonder dat je parfum gebruikt

In de zomer heb je vaak geen zin om parfum te dragen. Ook is het niet goed om parfum op te spuiten en vervolgens in de zon te gaan. Toch wil je natuurlijk lekker ruiken. Dat doe je zo.

1. Douche


Was je grondig met lekker ruikende zeep. Dat is natuurlijk een goede (en logische) basis om je dag fris te beginnen.

2. Kleding 

Trek elke dag een nieuwe outfit aan. Klinkt natuurlijk voor de hand liggend maar het is wel echt essentieel! Als je net gewassen kleding aan hebt ruikt dat sowieso heerlijk. Zo vaak moet je je kleding trouwens écht wassen.

3. Lichaamspoeder


Je kunt babypoeder gebruiken. Het helpt je lichaam koel en droog te houden de hele dag door! Zo ga je overmatig zweten ook nog eens tegen.

4. Opfrissen

Fris je regelmatig even op! Koop sanitaire doekjes en stop ze in je tas. TIP: koop wel de geurloze variant. Want de geparfumeerde doekjes kunnen een hele sterke geur hebben die niet op ieder huidtype even lekker uitpakt.

5. Gebruik haarparfum

Parfum op je huid gebruiken is in de zomer niet ideaal, maar parfum in je haar spuiten kan gewoon. Kies voor een speciale haarparfum in de drogisterij and smell nice.

6. Bodymist

De bekende bodymists van Victoria’ Secret ken je gegarandeerd. Deze mists zijn vrij zoet dus niet iedereen vindt ze lekker. Gelukkig zijn er ook genoeg sprays te vinden van andere merken. Dit kun je met een gerust hart gebruiken in de zomer omdat het veel lichter is dan een parfum of een eau de toilette.

READ NEXT:
> Zo heb je altijd verzorgde oksels in de zomer!
Zo stop je met klagen
7 geniale manieren om je schoenen verzameling op te bergen

Source: Random Models