Misgegrepen? Zo vind je een uitverkocht item terug!

Dat gevoel wanneer het item dat je zó graag wilde hebben is uitverkochtWe’ve all been there. Je kan er echt dagenlang van balen en geen één item lijkt op dat moment op het item dat je wilde hebben. MAAR, er zijn trucjes waarmee je het uitverkochte item weer terug kunt vinden. Je hoeft de hoop echt nog niet op te geven. Lees snel verder!

Google afbeeldingen

Als je nog een productfoto van het item hebt dat je wil hebben, kan je dezen Googlen in Google Afbeeldingen. Google laat dan automatisch alles websites zien waar deze top te koop is. Zo kan je meteen elke webshop checken en zien of hij ergens nog wordt aangeboden.

Neem contact op

Mail of bel naar de klantenservice van de winkel waar je het item wil kopen. Zij kunnen je precies vertellen wanneer er een item teruggestuurd wordt of vertellen wanneer er een restock komt. Dit kan ook via social media.

Kijk op resale sites

Op sites zoals eBay, United Wardrobe en Vestiaire Collective kunnen items verkocht worden. Zo kan opeens het item dat jij heel graag wilde hebben er tussen staan, omdat iemand anders hem toch niet zo leuk vind of omdat het item niet meer past. Als het item al gedragen is zal de prijs ook een stuk lager zijn.

Kijk op AliExpress

Op AliExpress kan je stiekem vaak echt héle goede lookalikes vinden van mooie kledingitems. Soms vind je zelfs items met de labels van bijvoorbeeld H&M er in genaaid. Je zou het verschil bijna niet kunnen opmerken. En de items zijn vaak ook nog eens een stuk goedkoper.

Meld je aan

Als het item uitverkocht is, kun je soms je e-mail achterlaten zodat het merk meteen zal mailen wanneer het item weer beschikbaar is. Maar het is ook handig om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Bookmark het item

Zorg dat je de link van het item in je telefoon of laptop hebt staan zodat je elke dag even kunt kijken of het item al aangevuld is. Als er weer een item beschikbaar is, zal jij dit als één van de eerste opmerken.

Laat een derde partij helpen

Als je er zelf niet meer uitkomt en de hoop bijna opgeeft, kun je ook een derde partij erbij roepen. Bijvoorbeeld een app dat gespecialiseerd is in het zoeken van luxe artikelen zoals PS. Dept. Een andere optie is The one that got away‘-app. Ook hier kun je een beschrijving met foto van het item achterlaten en wellicht dat iemand het item tegenkomt. Succes!

Zin om nog meer te shoppen?
De items die je NU wil shoppen in de trendkleuren van 2018

Soms hebben we ook ergernissen tijdens het online shoppen:
> De grootste ergernissen tijdens het online shoppen

Shop je ook graag bij Mango?
Dit is de Mango blouse die ieder modemeisje deze maand gaat shoppen