Styling trucs die iedere outfit transformeren

Soms lukt het maar niet om je outfits spannend te houden. Het lijkt net alsof je elke keer dezelfde looks draagt. Daarom hebben wij wat styling trucs om de items die je al hebt, een keer anders te dragen dan dat je normaal doet.

De blouse

Hartstikke leuk zo’n blouse, maar elke keer dat je hem draagt zie je er precies hetzelfde uit als de vorige keer dat je hem aan had. Gelukkig kun je een blouse ook andersom dragen. Zo krijg je van achter een heel ander effect. Dit ziet er toch weer even anders uit, zo transformeer je zelfs een gewone witte blouse.

 

De blazer

De blazer is samen met de bomber de populairste jas voor de lente. Maar waarom combineer je deze dan niet? Dit geeft een stoere, maar toch nette uitstraling en daar houden we van, right? En als je het warm krijgt kun je elke keer weer afwisselen. Trek ik nu mijn bomber uit of mijn blazer?

 

De crop top

De crop top zie je dit jaar ook weer veel voorbij komen. Vind jij het net zo lastig om een crop top te dragen als wij? Je kunt onder de crop top een blouse dragen die ervoor zorgt dat je buik niet te zien is. Zo kun je toch de straat op zonder dat je je ergens voor hoeft te schamen!

 

De veters

Een sneakertje kun je nu ook net even wat anders dragen dan normaal. Namelijk: De veters omhoog vastknopen inplaats van standaard op de schoen. Dit is super leuk onder een driekwart broek of als het echt lekker weer is onder een kort broekje of jurkje!

 

 

Nog meer outfit inspiratie op doen? 
Deze outfits zijn zo 2017!
Styled by Manon: Zo maak je van iedere outfit een succes!
4 awesome outfits die altijd goed zijn