Zo rock je de messy ponytail

Er goed uitzien met een hair do die ook nog eens hartstikke makkelijk te maken is? That’s always a good idea… Een paardenstaart is niet alleen makkelijk, maar kan ook ontzettend knap zijn! Ideaal dus voor luie zondagen, maar óók voor een werkdag en zelfs geschikt voor een feestje. Vandaag laten we je zien hoe je de perfecte effortless chic paardenstaart maakt!

messy paardenstaart

Stap 1: Toupeer je haar vanaf je kruin tot aan je voorhoofd om wat volume te creëren.

Stap 2: een messy paardenstaart staat nog mooier als je het wassen van je haar even een dagje hebt overgeslagen (goed excuus!). Gebruik een beetje droogshampoo om je haar wat meer structuur te geven. Bovendien zorgt structuur in je haar ervoor dat het niet te netjes zit. En dit zijn dé tips voor het krijgen van glanzend haar.

Stap 3: Hoe rommeliger, hoe beter! Helaas heeft (steil) haar de neiging om recht naar beneden te vallen. Ga daarom nog even met een krultang door je haar heen. Vervolgens haal je je vingers door je lokken heen om de krullen een beetje los te schudden en het geheel lekker messed up te maken! Psssttt… Met deze tips krijg je voller én dikker haar!

Stap 4: Tot slot bind je alles vast met een elastiek en gebruik je schuifspeldjes om het elastiekje te verbergen. Pak een pluk haar uit de onderkant van je staart en draai deze om je elastiek heen (ook dit mag je lekker messy doen). Gebruik de schuifspeldjes om het haar vast te zetten.

READ NEXT:
Zo creëer je de perfecte messy bun!
De messy pony is nu hélemaal hot
3 coupes die het hele weekend blijven zitten

Source: Nastygal