7 redenen waarom strapless gewoon K*T is

In de zomer dragen we het liefst iets wat leuker luchtig en waar we goed in kunnen afkoelen, zoals zomerjurkjes, co-ords en strapless tops. Met strapless heb je wel geen last van die irritante lijntje op je schouder en wordt je mooi egaal bruin, maar toch valt het niet altijd mee om strapless te dragen en hoewel we er misschien een paar graden koeler van worden, is het vaak een echte struggle.

1. Je schouders lijken ineens op die van een bodybuilder.
Geen idee hoe het komt, maar je schouders zien er ineens een stuk breder uit (en niet op een goede manier). Je lijkt net op een body builder die net even te veel heeft getraind. Of de mannen dit nou aantrekkelijk vinden?

2. Je bent altijd op je hoede
Die top trek je aan omdat je er mooi uit wilt zien. Maar het enige waar jij mee bezig bent, is of je top niet is afgezakt. Je blijft maar hijsen en voelt je alleen maar onzeker en bent bang dat de top je in de steek laat. Daar wordt niemand blij van.

3. Je krijgt last van die ‘vetkwabjes’.
Altijd als je een strapless top aan hebt, krijg je van die vetjes onder je oksels. Net alsof je tien kilo zwaarder bent..

4. Een strapless bh zit echt voor geen meter
We zijn het er allemaal over eens dat de bh niet te zien mag zijn. Daarvoor heb je dan weer de strapless bh. En als het iets is waar we een hekel aan hebben, dan is het wel een strapless bh. Door een strapless bh onder een strapless top te dragen zie je misschien die vervelende bh bandjes niet, maar het zit echt voor geen meter! Een strapless bh zakt namelijk ALTIJD af (dit zijn de tips om te voorkomen dat je strapless bh afzakt)! Of hij zit veel te strak dat het net een korset is en je bijna geen adem meer kunt halen.

5. En die tepelplakkers blijven gewoon NIET zitten!
Je doet een strapless top aan omdat het warm is en je zult daarom best wat gaan zweten. Die silicone plakkers zullen daardoor echt niet blijven zitten. En als ze wel blijven zitten, maar je moet ze eraf halen.. AUW!

6. Oh, en die plastic bandjes zijn echt een NO GO!
Nee, die plastic bandjes kunnen echt niet!

7. Mannen vinden het niet eens mooi
Je zou denken, wat bloot, geen bandjes. Moet sexy zijn, toch? Hm, mannen geven er niet veel om. Maar dat vinden ze ook van high waist jeans, en no way dat we die ooit weer terug in de kast leggen.

En nog meer irritaties..
>De grootste kledingirritaties en hoe je ze oplost
>Grootste irritaties tijdens het shoppen
>De grootste ergernissen in pashokjes

PHOTOCREDITS : MANREPELLER