De best beoordeelde droogshampoo OOIT

Hoewel een goede wasbeurt aan je haren zeker niet mag ontbreken, maakt droogshampoo ons leven een stuk simpeler. Het geeft je haar een frisse look en laat je gezonde lokken lekker ruiken.

Droogshampoo is een shampoo in een spray-versie. Het maakt je haren niet schoon, maar een beetje droogshampoo tussen het juiste aantal wasbeurten door laat je haar weer lekker ruiken en verwijdert de vette look.

Perfect als je er ’s ochtends achterkomt dat het toch wat vettig is. Geen gestuntel met wassen en föhnen, gewoon een paar spraytjes en je haren zijn weer fris en fruitig. Inmiddels zijn er ontzettend veel verschillende soorten. Maar voor welke kun je nu het beste gaan?

De keuze hoeft niet moeilijk te zijn. Batiste droogshampoo is namelijk benoemd tot beste droogshampoo die er bestaat. Wereldwijd worden er minstens twee sprays per seconde verkocht.

Waarom deze droogshampoo zo goed is? In tegenstelling tot andere droogshampoos voelt je haar er niet te stug van en absorbeert het echt alle viezigheid uit je haar. Daarnaast maakt de spray je haarvezels dikker, waardoor je een volumineuze coupe krijgt.

Een klein nadeel aan de spray is dat het een witte waas achterlaat, maar dit is een kwestie van even goed je haar doorkammen of er met je handen doorheen gaan en het is verdwenen. Go get that volume! 

Meer weten over haarstyling?
>De 10 meest gemaakte fouten bij haarstyling
>Zo kom je voorgoed van babyhaartjes af
>De tip om vet haar te voorkomen