Dé kapsels van het nieuwe seizoen!

Ben jij na de zomer jouw ‘saaie’ kapsel ook zat? En wil je even een keer totaal wat anders? Een keuze maken is natuurlijk behoorlijk lastig. Heb jij even geluk! Wij hebben namelijk dé kapsels trend van dit seizoen voor jou op een rijtje gezet. Zo wordt het maken van een keuze zeker een stukje makkelijker!

Waves
Absoluut een van onze favorieten, de waves in je haar. Wij vinden dit een geweldige trend omdat ze makkelijk zelf te creëren zijn en het staat nonchalant, maar ook sexy! Dus wil jij casual but sexy deze herfst? Ga dan voor waves in je haren. Zelf maak je ze zo, in een paar minuten!

hairdo3

Low ponytail
Draag je vaak een paardenstaart? Lucky you. Een lage paardenstaart is het namelijk helemaal dit seizoen! Het staat lekker casual maar heeft ook een coole look & feel. Vooral als je je haar in een zijscheiding draagt voor een nog nonchalantere look! You’re back in the game! En zo maak je hem!

haido11

Zijscheiding
Hier hadden we het net al over, maar dat moet ook echt, want deze look is niet meer te missen dit seizoen! Draag je haar in een goede zijscheiding en hou het lekker warrig voor een out of bed look. Maak dus niet je scheiding een paar millimeter van je middenscheiding, maar een behoorlijk stuk.

hairdo4

Pony
Wie heeft het vroeger niet gehad? Een warrige pony (in je haar bedoelen we dan natuurlijk). En hij’s helemaal weer back in track! Laat je pony knippen tot net boven je wenkbrauw, we love it! Wist je trouwens dat dit ook een van de kapsels is waar je slanker door lijkt? Hip en goed voor de lijn. Cha-ching!

hairdo2

The lob
De lange bob is nog steeds er populair, en zo ook in het najaar. De lob kan op verschillende manieren gestyled worden, zoals recht afgeknipte lobs, of een wat warrig geknipte lob. Slag, stijl, of krullen, gelukkig kan het allemaal en past het bij ieder haartype! Ben jij al om? Vind je het iets te spannend? Je kunt een bob faken op deze manier!

hairdo5
Oh en mocht het mislukken, dan is dit de gouden tip die je nodig hebt! Pak van je hart, toch?

Source: Byrdie // Hotbeautyhealth // Hairpush // Theblondesalad