Dit is wat je NOOIT moet bestellen bij McDonald’s

Sta je ook altijd te twijfelen over wat je van het menu gaat bestellen? Chicken McNuggets, een cheeseburger, of toch een Big Mac? De keuze blijft lastig! Het is natuurlijk niet de meest verantwoorde maaltijd, maar , cheaten mag af en toe. We kunnen de keuze voor je bestelling bij de McDonald’s nu een stuk makkelijker maken, werknemers bevestigen dat je dit dus echt beter niet kan bestellen:

Fish O’Clock

Slecht nieuws voor alle visliefhebbers: meerdere oud-medewerkers bij McDonald’s geven aan dat de Filet-O-Fish niet je beste keuze is. De visburgers worden weinig besteld, waardoor ze vaak úren klaar liggen. Als jij dan je geliefde bestelling doet in de late uurtjes van de nacht, na een avond stappen, krijg je misschien wel een burger die al sinds de ochtend klaarligt. Blegh! Wat een bummer

Dus toch maar liever gewoon een hamburger? Als je echt te gehecht bent aan je visburger en je veel geduld hebt, kan je altijd nog vragen of ze een Filet-O-Fish vers voor je willen bereiden. Fingers crossed dat je hem dan ook écht vers krijgt… Nog een tip: als je je frietjes vers wil bij de McDonald’s, bestel ze dan zonder zout. Kende je deze geheime desserts ook al?

Wil je jouw foodverslaving handelbaar maken?
> Zo doe je dat!