Dit zijn de lekkerst ruikende droogshampoo’s OOIT

Hoewel een goede wasbeurt aan je haren zeker niet mag ontbreken, maakt droogshampoo ons leven een stuk simpeler. Tussen de wasbeurten kan een beetje droogshampoo namelijk zeker geen kwaad voor wat extra volume en frisheid. Perfect als je er ‘s ochtends achterkomt dat het toch wat vettig is..

Eerder gingen we al op zoek naar de best beoordeelde droogshampoo’s. Maar behalve dat we ons haar er zo goed mogelijk uit willen laten zien, vinden we ook de geur belangrijk. Want wat is er nou fijner dan lokken die heerlijk ruiken? Daarom gingen we op zoek naar de droogshampoo’s die lekker ruiken, en dit zijn onze favorieten:

Batiste Tropical

De droogshampoo’s van Batiste zijn erg geschikt voor vet haar. Er veel verschillende geuren, van Cherry tot Golden Rose maar geur die over het algemeen het best in de smaak valt, is Tropical. De droogshampoo heeft een exotische geur met een vleugje kokos. Hij kost iets meer dan 5 euro, dus voor die prijs wil je hem zeker proberen!

Andrélon Verrassend Volume

De Verrassend Volume droogshampoo van Andrélon kost maar €2,50, heeft een heerlijke geur én geeft je haar meer volume (duh, daarom heet hij zo). Het enige nadeel van de droogshampoo is dat je haar niet zo goed ontvet wordt. Als je haar eigenlijk een wasbeurt nodig heeft, gaat deze droogshampoo je kapsel dus niet redden.

Oribe Gold Lust

De Gold Lust droogshampoo van Oribe mag niet ontbreken in deze lijst. Dit product heeft vorig jaar namelijk de Glamour award gewonnen voor beste shampoo. En dit is niet zomaar, want de droogshampoo maakt je haar sterker en glanzender en ruikt ook nog lekker! Hij is iets duurder, maar wel echt een aanrader.

Hier wil je eens op gaan letten..
> Dingen die onbewust voor vet haar zorgen

Vet haar verbergen? Zo doe je het:
> Handige hacks als je vet haar wil verbergen

Je hoeft niet langer te twijfelen!
> Zo durf jij ook eindelijk dat stuk van je haar af te knippen

PHOTO CREDITS: JOLIELOT