Zo kom je knap voor de dag op je date als het warm is

Ook in de zomer wil je knap voor de dag komen op je date. Dit is iets lastiger omdat je rekening moet houden met de zon, de hitte en ook nog met elkaar. Wij hebben daarom de tips om alsnog knap voor de dag te komen op je date als het warm is.

1. Draag GEEN grijs

Grijs is een kleur waar je zweetvlekken het meest in zult zien (7 briljante tips waardoor je minder zweet). Dit wil je liever niet op je date en daarom is het verstandig om geen grijs te dragen. Kies inplaats van grijs voor wit, deze kleur is zomers en is erg populair bij mannen. (Zie ook deze ideeën die je kunt dragen op je date.)

2. Draag niet teveel make-up

Natuurlijk kun je een beetje make-up opdoen, maar zorg dat dit niet te veel is. Door de zon en het zweten kan je make-up gaan vlekken en dit wil je liever niet.

3. Draag geen (te) korte items

In de zomer wil je graag zo min mogelijk aan. Alleen dit kan op een date niet goed uitpakken. Je rokje of jurkje kan omhoog kruipen of het kan een slechte indruk maken. Kies daarom beter voor een wat langer item dat losser zit of items zoals een playsuit of jumpsuit.

4. Draag loszittende kleding

Je krijgt het alleen maar warmer als je strakke items draagt naar je date. Kies daarom voor loszittende kleding. Denk hierbij aan een pantalon, een kimono of een jumpsuit.

5. Maak je haar vast

Door een elegante ponytail te maken (zo draag je de ponytail net even anders) of door je haar vast te zetten met een klip creeër je meteen een chique look. Daarnaast is het ook fijn om dat lange haar uit je nek te hebben. Dit zorgt er alleen maar voor dat je het nog warmer zult krijgen.

6. DEO!

Doe altijd deo op! En neem je deo ook mee voor als je denkt dat het echt even nodig is. Niemand vindt het fijn als iemand naar zweet stinkt.. (4 x plekken om óók deodorant te gebruiken.)

Goed om te weten!
Hier moet je opletten tijdens een eerste date

Waar gaan jullie heen?
5 plekjes waar je heen kunt gaan voor een geslaagde date

You’re welcome!
Gespreksonderwerpen voor een eerste date

PHOTOCREDITS HAPPILYGREY